Sign in
|
English
|
Terms of Use
Dictionary
Forum
Contacts
Arabic
Basque
Bulgarian
Catalan
Chinese
Croatian
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
German
Greek
Hungarian
Irish
Italian
Japanese
Latin
Latvian
Lithuanian
Maltese
Norwegian Bokmål
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian Latin
Slovak
Slovene
Spanish
Swedish
Turkish
Ukrainian
Vietnamese
⇄
Arabic
Basque
Bulgarian
Catalan
Chinese
Croatian
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
German
Greek
Hungarian
Irish
Italian
Japanese
Latin
Latvian
Lithuanian
Maltese
Norwegian Bokmål
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian Latin
Slovak
Slovene
Spanish
Swedish
Turkish
Ukrainian
Vietnamese
А
Б
В
Г
Д
Е
Ё
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ Ы Ь
Э
Ю
Я
>>
Terms for subject
Meat processing
(19511 entries)
’разжижение
Verflüssigung
"А" пункт "А" инструкции по ветсанэкспертизе
Ausführungsbestimmung
"белый гребень"
Hahnenkammgrind
"белый гребень"
weißer Kamm
"в мешочек"
wachsweich
"ветчинная" селезёнка
Speckmilz
"герефорд"
Herefordrasse Hereford-Rind
"дикое мясо"
wildes Fleisch
"дышащая"
(упаковочная пищевая)
плёнка с высокой газо- и паропроницаемостью
atmende Folie
"дышащая" упаковка
atmendes Verpacken
"дышащая" упаковка
atmendes Verpackung
"жирная почка"
Speckniere
"жирная" печень
Fettleber
"Крайнер"
Kreiner
"кровяное кольцо"
Blutring
"Леберкез"
Leberkäse
"меттвурст"
Mettwurst
"мраморность"
Maserung
"мраморность" мяса
Marmorierung des Fleisches
"мраморность" скорлупы
Schalenmarmorierung
Get short URL